Domaći proizvođači na sajmu hrane u Moskvi uz pomoć SIEPA-e

Bez autora
Mar 20 2011

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) pozvala je domaće proizvođače hrane da se prijave za učešće na nacionalnom štandu Srbije na sajmu hrane “World Food Moscow”, koji će se održati u septembru u Moskvi. Srbija će po šesti put predstaviti svoje proizvode na moskovskom sajmu. Rok za prijavu domaćih proizvođača je 15. april 2011. godine. Troškove zakupa izložbenog prostora i izgradnje štanda snosi SIEPA, a preduzeća treba da plate putne troškove, prevoz eksponata, kao i participaciju od 105.000 dinara za pokrivanje troškova zajedničkog kataloga, pratećeg materijala i marketinških aktivnosti. Firme koje žele da se prijave treba da imaju konkurentan proizvod, adekvatno pakovanje i proizvodne kapacitete za izvoz.

Domaći proizvođači na sajmu hrane u Moskvi uz pomoć SIEPA-eAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) pozvala je domaće proizvođače hrane da se prijave za učešće na nacionalnom štandu Srbije na sajmu hrane “World Food Moscow”, koji će se održati u septembru u Moskvi.

Srbija će po šesti put predstaviti svoje proizvode na moskovskom sajmu.

Rok za prijavu domaćih proizvođača je 15. april 2011. godine.

Troškove zakupa izložbenog prostora i izgradnje štanda snosi SIEPA, a preduzeća treba da plate putne troškove, prevoz eksponata, kao i participaciju od 105.000 dinara za pokrivanje troškova zajedničkog kataloga, pratećeg materijala i marketinških aktivnosti. Firme koje žele da se prijave treba da imaju konkurentan proizvod, adekvatno pakovanje i proizvodne kapacitete za izvoz.

“World Food Moscow” je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza, koji se već 19 godina održava u Moskvi.

Prošle godine na sajmu je nastupilo 1.266 izlagača iz 58 zemalja i za četiri dana manifestaciju je posetilo približno 53.000 specijalizovanih kupaca i distributera. Srbiju je prošle godine na ovom sajmu predstavilo devet kompanija, koje su ostvarile oko 500 kontakata, a dugoročna očekivana vrednost izvoznih poslova procenjuje se na približno deset miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik